Cílem je dlouhodobý společný růst - Toman, Pavel
Výrobca a dodávateľ manipulačnej techniky Toyota Material Holding je v Českej republike dvojkou z hľadiska predaja nových vozíkov. Firma má však ambície stať sa v strednodobom horizonte na trhu jedničkou, tak ako je na tom celosvetovo. Od tohtoročného februára riadi v Toyote tímy obchodu, marketingu a produktového manažmentu František Mikeš. Zaujíma nás jeho pohľad na záujem či nezáujem firiem o moderné technológie v manipulačnej technike, či na súčasnú situáciu v obore spôsobenú dopadom koronavírusovej pandémie.