Certifikáty pomáhajú s udržateľným rozvojom - Toman, Pavel
Logistické budovy aj celé parky vyrástli v uplynulých desaťročiach v Čechách ako huby po daždi. Developeri sa snažia, aby tieto budovy mali parametre, ktoré zodpovedajú súčasným snahám o udržateľnosť. Ich snahy objektívne vyhodnocujú certifikácie, ktoré majú zaručiť, že budova spĺňa zodpovedajúce parametre. Certifikáty sú však z hľadiska developerov i prenajímateľov dobrovoľným nástrojom.