Graffiti vylepšují pověst průmyslových staveb
Päťtisíc štvorcových metrov zaberá maľba inšpirovaná prírodou, ktorá ozdobila bočnú stenu CTParku Prague Airport v Kněževsi. Autorom je Michal Škampa. Iné muraly, teda graffiti povolené majiteľom nehnuteľnosti, nechala CTP Invest umelcov vytvoriť už skôr na stenách svojho humpoleckého skladu pri diaľnici D1. Ide o projekt, ktorého cieľom je pomôcť vylepšiť povesť priemyslových stavieb, proti ktorým často vystupujú rôzne miestne spolky či neziskové organizácie.