Spatial Variations in Unemployment Across the Slovak Districts: A GWR Approach - Chocholatá, Michaela, 1977-
Analýza priestorových rozdielov v miere nezamestnanosti v roku 2013 v 79 slovenských okresoch. Tradičný globálny prístup. Prístup geografickej váženej regresie (GWR) zohľadňujúci priestorovú heterogenitu analyzovaných regiónov.