Vitajte v novej realite - Gregor, Pavel
Pandémia Covid-19 zmenila situáciu v retaile a ovplyvnila spotrebiteľské správanie. Koronavírus preveril odolnosť distribučných kanálov i personálnych zdrojov. Zvýšila sa rýchlosť v oblasti nových trendov. Nové technológie ako oporný pilier pri vyrovnaní sa s novou situáciou.