Najbližšie roky budeme rásť - Kapitánová, Tatiana
Rozhovor s výkonným riaditeľom pre slovenský a český trh Tesco Stores, Martinom Kurucom. Spoločnosť nielen rozširuje službu internetového predaja a otvára kamenné obchody, ale aj prináša novú franšízovú sieť Žabka.