Riadenie likvidity v bankovom sektore eurozóny počas COVID-19 - Stanová, Barbora, 1989-
Opatrenia prijaté Európskou centrálnou bankou v reakcii na vypuknutie pandémie COVID-19 (koronavírus) a dopady týchto opatrení na potreby riadenia likvidity v bankovom sektore eurozóny. Identifikácia kľúčových opatrení v boji proti dôsledkom krízy spôsobenej pandémiou. Vývoj jednodňových, hlavných refinančných a dlhodobých refinančných operácií v rôznych obdobiach a do akej miery neefektívne fungovanie tohto tradičného modelu pôsobí ako brzda pre úverovanie reálnej ekonomiky.