Inteligentný ekologický vývoj a digitálna transformácia ekonomiky - Červeňová, Magdaléna, 1962-
Aktuálne problémy digitálnej transformácie ekonomiky a inteligentného ekologického vývoja počas a po pandémii koronavírusu (COVID-19). Nasmerovanie Slovenska na cestu konkurencieschopnej, znalostnej a environmentálne udržateľnej ekonomiky pri demografických zmenách a pri meniacom sa globálnom prostredí. Digitálne hospodárstvo ako výzva pre daňové systémy, ktoré je potrebné upraviť, aby boli efektívne a spravodlivé.