Investiční pobídky jako nástroj technologického transferu - Kotíková, Sylvie
Investičné stimuly a ich hodnotenie účinnosti a ciele. Podnikateľské prostredie v Českej republike a jeho rozsah ťaženia z udelených investičných stimulov priamym zahraničným investíciám lokalizovaných na území 6 vybraných krajov. Dopad udelených investičných stimulov je hodnotený ex-post v časovom úseku rokov 2002-2017.