Analysis of Tourism Sevices In the Czech-Polish Part of the Euroregion Neisse - Dědková, Jaroslava
Konkurenčné výhody v cestovom ruchu ako prírodné a historické zaujímavosti, infraštruktúra, ľudský faktor a kvalita služieb. Hodnotenie a porovnanie kvality služieb cestovného ruchu v Česku a Poľsku v oblasti euroregiónu Neisse.