Integrační proces u cizinců v České republice a ve Finsku - Nová, Monika
Zmapovanie a následné porovnanie fínskeho procesu integrácie cudzincov. Predstavenie fínskych projektov a organizácií v oblasti začlenenia - príklady z praxe.