Dopad opatrení prijatých v spojitosti s COVID-19 na život študentov zdravotníckych odborov - Šupínová, Mária
Prieskum, ako opatrenia spojené s pandémiou korona vírusu ovplyvnil život študentov zdravotníctva. Skoro polovica študentov hodnotí opatrenia negatívne. Sociálna izolácia a prerušenie prezenčnej formy štúdia v súvislosti s opatreniami proti Covid-19 majú negatívny dopad na kvalitu života respondentov.