Ochrana vkladov ako jeden z pilierov bankovej únie a jeden z aspektov regulácie bankovníctva - Tkáčová, Daniela, 1954-
Problematika ochrany vkladov, v kontexte s jednotlivými piliermi bankovej únie, pozitívami a negatívami ochrany vkladov, navrhovanými rámcovými riešeniami tejto problematiky a vzájomnými súvislosťami ochrany vkladov, jej dôsledkov a legislatívnou úpravou ochrany vkladov.