Attracting Skilled Migration to the Czech Republic – Lagging Behind? - N. Hlaváčková, Hana
Otázka migrácie kvalifikovaných pracovníkov a prístup Českej republiky k prilákaniu a udržaniu zahraničných kvalifikovaných pracovníkov. Analýza minulých a prebiehajúcich programov migrácie a integračnej politiky Českej republiky v oblasti kvalifikovanej migrácie.