Inovácie v kontexte environmentálnych segmentačných modelov - Slašťanová, Nikola
Charakterizovanie viacerých environmentálnych segmentačných modelov, prezentujúcich typy spotrebiteľov podľa ich nákupného správania sa v rámci „zelených produktov“ a „zelených inovácií“, resp. ekologických inovácií. Spotrebiteľská segmentácia Greenaware. Štyri ekologické spotrebiteľké podsegmenty.