Dilemma in Value Added Development of Slovak Manufacturing - Hudcovský, Martin, 1988-
Príspevok sa zaoberá často problematickou interpretáciou vývoja ukazovateľov pridanej hodnoty a jej dopadom na pochopenie úlohy pridanej hodnoty v ekonomike. Cieľom je demonštrovať nerovnomerné rozdelenie pridanej hodnoty medzi priemyselné odvetvia na Slovensku a poskytnúť správne závery týchto ukazovateľov výkonnosti na základe medzinárodného porovnania v krajinách V4 vo výrobnom sektore.