Lov na obchodníkov sa skončil - Kapitánová, Tatiana
Po zmene vlády sa nové vedenie snaží o novú, lepšiu spoluprácu s obchodníkmi a ruší doterajšie zákony. Stará vláda totiž prijala viacero právnych úprav, ktoré priniesli väčšiu reguláciu predaja potravín a zaviedli prísnejšie pokuty pod prísľubom, že to naštartuje slovenskú výrobu potravín.