Migračná a utečenecká kríza: Environmentálne náklady a kríza podpory migračnej expanzie - Puškárová, Paula, 1985-
Analýza migračnej a utečeneckej krízy v Európskej únii. Prepad podpory azylovej politiky v kontexte s environmentálnymi nákladmi na migráciu.