Interkulúrny prístup k výučbe nemčiny ako cudzieho jazyka - Paté, Magdaléna, 1980-
Interkultúrny prístup v didaktike cudzích jazykov. Aplikácia interkultúrneho prístupu v učebných plánoch ako globálna metodická koncepcia. Využívanie moderných komunikačných technológií.