Can the Business Tendency Survey Predict the Economic Indicators in Czechia? - Ptáčková, Veronika
Predikcie budúceho vývoja národného hospodárstva. Business Tendency Survey ako najdôležitejší nástroj na predpovedanie ekonomických štatistík. Indikátory dôvery, ktoré pomáhajú predpovedať český ekonomický vývoj. Základňa indikátorov dôvery pre predikciu českej ekonomiky. Grangerov test príčinnosti.