<The> Impact of Migration on Well-Being in a Remittances Dependent Economy - Tokhirov, Azizbek
Migrácia ako zásadný problém v dôsledku neustáleho a vysokého odlivu pracovnej sily. Subjektívny blahobyt domácností s bydliskom v Strednej Ázii. Vplyv migrácie na komunity vysielajúce migrantov.