Podnety z praxe samosprávy v otázkach a odpovediach - Sýkora, Jozef
Príspevok sa venuje častým otázkam a podnetom z dennej praxe subjektov územnej samosprávy. Otázky a podnety sa týkajú najmä rozpočtových pravidiel, účtovania i pravidiel hospodárenia s verejnými prostriedkami, či majetkom vzhľadom na zákon č.369/1990 Zb.o obecnom zriadení.