Exploring Future Effects of Prolonged Austerity Policy on Environmental Decisions in Scotland perspectives from a Kuznetsian Thought Experiment - Onyango, Vincent
Úsporné opatrenia, ktoré sledovala väčšina európskych vlád po finančných krízach v rokoch 2007/8, vyústila do významných rozpočtových škrtov pre inštitúcie na ochranu životného prostredia, čo znamená, že je potrebné urobiť viac, ale s menšími zdrojmi. Aplikovaný model environmentálnej kuznetovej krivky (EKC) ako nástroj na prepojenie „rozpočtových príjmov“ pre inštitúcie na ochranu životného prostredia v kontexte úspornej politiky. Vplyv úsporných opatrení na environmentálne rozhodnutia - kľúčové štúdie.