Chinese FDI Influence in the Capital Generation, Trade, and Inflation with the Perspective of Economic Development in Pakistan - Riaz, Matiha
Význam priamych zahraničných investícií. Vzťah medzi čínskymi investíciami a rozvojom pakistanskej ekonomiky. Predikcie účinku čínskych priamych zahraničných investícií (PZI) v Pakistane v období rokov 2000 až 2018. Skúmanie vzťahu, ktorý existuje medzi ekonomickým rozvojom, čínskymi investíciami, obchodnou otvorenosťou, tvorbou kapitálu a infláciou pomocou modelu ARDL (Autoregressive Distributed Lag).