Discrimination Against Vulnerable Groups in Exercising Their Voting Rights Due to Systemic Flaws in the Macedonian Electoral Legislation - Ristik, Jelena
Analýza určitých systémových nedostatkov volebného zákona a ich vplyv na voličov umiestnených v zariadeniach starostlivosti pre seniorov a vo verejných zdravotníckych zariadeniach na liečbu duševných chorôb, najmä z hľadiska diskriminácie týchto zraniteľných skupín. Preskúmanie príslušného vnútroštátneho a medzinárodného právneho rámca.