Statistical Analysis of Economic Viability of Farms Operating in Czech Areas Facing Natural Constraints - Hlavsa, Tomas
Odhad ekonomickej životaschopnosti českých fariem bojujúcich s prírodnými silami so zreteľom na typ fariem. Vytvorenie indikátora hospodárskej životnosti farmy. Skúmanie rozdielov medzi farmy prostredníctvom analýzy rozptylu.