<The> Effect of Inventory Management on Profitability: Evidence From the Polish Food Industry: Case Study - Gołaś, Zbigniew
Overenie príčinnej súvislosti medzi medzi výkonnosťou zásob a ziskovosťou potravinárskych spoločností. Realizácia štúdie prostredníctvom metodiky panelových údajov na úrovni subsektorov poľského potravinárskeho priemyslu. Výsledky preukázali, že zlepšenie efektívnosti riadenia zásob pozitívne koreluje s finančnou výkonnosťou.