Impact of Agricultural Supports on Competitiveness of Agricultural Products - Arisoy, Hasan
Preskúmanie vplyvu poľnohospodárskej podpory v Turecku na konkurencieschopnosť poľnohospodárskych výrobkov. Prijatý model vektorovej autoregresie. Stanovenie premenných (obchodné podmienky, percentuálny odhad podpory výrobcov a ochrana výrobcu). Prezentácia výsledkov.