Česko má druhé nejnižší sazby v EU, snad se jedná jen o dočasnou reakci na krizi... - Sobková, Martina
Reálne úrokové sadzby v Českej republike ako druhé najnižšie v Európe. Dlhodobé záporné sadzby ako problém dlhodobej nízkej ziskovosti. Inflácia ťažená sezónnym dopytom.