Age Management As a Human Resources Management Strategy With a Focus on the Primary Sector of the Czech Republic - Urbancová, Hana
Identifikácia organizačných výhod a stratégii riadenia ľudských zdrojov, ktoré pomôžu zabezpečiť generačnú výmenu vo vybraných poľnohospodárskych spoločnostiach v primárnych odvetviach. Uskutočnený dotazníkový prieskum.