Izolovaný kapitálový trh je nesmysl. Evropa musí spolupracovat! - Sobková, Martina
Kapitálový trh ako zásada k zvýšeniu konkurencieschopnosti ekonomiky. Rozvoj kapitálového trhu a efektivita. Investičné fondy v Českej republike. Koncept celoeurópskeho kapitálového trhu a jeho problémy. Start-upy v Česku a ich problém preraziť. Česká business angels asociácia.