Druhé okénko do podpor podnikání Covid - srovnání s ostatními zeměmi EU - Ptáček, Ondřej
Bankové nástroje na prekonanie pandémie Covid-19 a program Covid III. Zákonný režim odkladu splátok, program Antivirus a Covid Nájemné ako prostriedky pre firmy umožňujúce znížiť dlhy a náklady. Porovnanie členských štátov EU a ich ekonomické dopady počas pandémie Covid-19.