Jak budovat bankovní systémy pomocí mikroservisní architektury - Zientek, Jan
Mikroservisy ako architektonický princíp a moderný prístup k tvorbe softwaru. Výhody mikroservisnej architektúry. Informačné systémy bánk. Monolitické aplikácie.