Od konvencií k normám - od empírie k praxi. Alebo: ako môže metóda korpusovej analýzy prispieť k zefektívneniu prekladateľskej praxe? - Tuhárska, Zuzana, 1977-
Analýza, akým spôsobom môže korpusová analýza prispieť k efektívnosti prekladateľskej praxe. A taktiež ako môže korpusová analýza zvýšiť kvalitu vzdelávania v oblasti odborných cudzích jazykov, konkrétne odborného jazyka práva.