Daňovo-odvodové povinnosti študentov v postavení podnikateľov (SZČO) v roku 2020 - Rabatinová, Marcela, 1977-
Daňovo-odvodové povinnosti samostatne zárobkovo činných osôb (SZČO) v roku 2020 a vplyv pandémie Covid-19. Študent považovaný za SZČO a daňová povinnosť. Študent ako SZČO a verejné zdravotné poistenie. Sociálne poistenie študenta (SZČO) a vplyv pandémie Covid-19. Limit príjmov SZČO na účely vzniku povinného sociálneho poistenia. Minimálny a maximálny vymeriavací základ študenta (SZČO) na účely verejného zdravotného postenia a sociálneho poistenia.