Michal Bosák - rodina, štedrý mecenáš a koniec veľkého bankového sna - Bosák, Martin, 1967-
Historické priblíženie života slovenského bankára Michala Bosáka. Doba, život a udalosti. Všeobecná hospodárska kríza v rokoch 1929 - 1933.