Impact of Administrative Barriers on the Success of EU Projects - Drotár, Matúš
Administratívne bariéry ako problém zabezpečenia efektívneho financovania prostredníctvom projektov podporovaných z politiky súdržnosti EÚ v menej rozvinutých regiónoch EÚ. Administratívnu záťaž a jej vnímanie žiadateľmi a príjemcami pomoci na Slovensku. Legislatívna a administratívna záťaž a jej vplyv na úspešnosť projektov v štádiu ich prípravy.