Akcie a dlhopisy ako základ investičného portfólia - Cibuľa, Milan, 1995-
Základné vlastnosti a vzájomné súvislosti akcií a dlhopisov ako základných stavebných pilierov investičných portfólií. Akcie a ich potenciál nadpriemerného zisku. Dlhopisy ako fixný príjem.