Zlaté časy brownfieldov ešte len prídu - Szmrecsányi, Tomáš
Zvyšovanie intenzity využívania brownfieldov k investičnej výstavbe priemyselných a logistických budov. Benefity ako výhoda umiestnenia bývalých výrobných areálov či retailových prevádzok v mestských aglomeráciách. Negatíva ako nutnosť odstrániť staré záťaže či kontaminácia pôdy. Technologické možnosti revitalizácie. Chýbajúca pomoc štátu pri revitalizácii brownfieldov. Zdôrazňovanie významu brownfieldov kvôli znižovaniu dostupnosti greenfieldov.