Prichádza éra automatizácie a robotizácie logistiky v e-commerce - Szmrecsányi, Tomáš
Logistika v e-commerce (elektronickom obchode), časovo čo najkratšie doručenie objednávky k zákazníkovi podľa jeho potrieb a predstáv a zároveň za čo najlepších ekonomických podmienok pre obe strany pomocou automatizovania. Doručovanie aj nadrozmerného tovaru. Zvolenie vhodnej automatizácie a jej premyslené nasadenie zvyšujúce výkon a znižujúce cenu. Modernizácia logistických procesov v e-shopoch, dôležitosť kvalitnej IT infraštruktúry. Vplyv ročnej a dennej sezónnosti objednávok.