Analýza hospodárskeho rozvoja južného Slovenska v normalizačnom období - Horbulák, Zsolt, 1972-
Hospodárska situácia južného Slovenska pomocou vybraných ekonomických ukazovateľov. Analýza hospodárskej vyspelosti južného Slovenska medzi rokmi 1969 až 1989 v období normalizácie na základe vybraných ekonomických ukazovateľov (analýza súdobých regionálnych štatistík) ako hodnota priemyselnej výroby, priemerný evidenčný počet pracujúcich v priemysle, objem stavebných prác vykonaný vlastnými pracovníkmi a počet dokončených bytov.