Odpočítanie daňovej straty v daňovom priznaní v roku 2020 - Kolembus, Anton
Dosahovanie zisku podnikateľského subjektu v konkurenčnom prostredí. Spôsob odpočítavania daňovej straty definovaný v § 30 zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov. Osobitné opatrenia na odpočítanie daňovej straty v súvislosti so šírením koronavírusu Covid-19.