Špecifikom automobilového odvetvia je komplexnosť - Szmrecsányi, Tomáš
Interview (rozhovor) o logistike v automotive s Jurajom Mrázom, vedúcim logistiky vo Volkswagen Slovakia. Špecifické črty logistiky v automobilovom priemysle v dobe šírenia nového koronavírusu SARS-CoV-2 spôsobujúceho pandemické infekčné ochorenie COVID‑19. Na čo treba myslieť pri procese výroby áut, spôsob priebehu logistických procesov vo Volkswagen Slovakia, dbanie na ochranu prírody a obmedzovanie globálneho otepľovania.