Reverse Acquisitions and Steps How to Detect Them - Baloghová, Nikoleta, 1991-
Analýza reverznej akvizície (spätného nadobudnutia), alternatívneho prostriedku pre možnosť transformácie súkromnej spoločnosti na verejne obchodovanú spoločnosť. Príklady pre účtovníctvo umožňujúce pochopiť princíp reverzných akvizícií. Päťstupňový systém k reverznej akvizícii vysvetlený krok po kroku. Komparácia americkej literatúry a IFRS 3 k reverznej akvizícii.