Statutory Audit in Slovakia – Phenomenon of Current Legislative Changes - Domaracká, Denisa
Objasnenie dôvodov a implikácie harmonizačných a štandardizačných zmien v legislatívnych zmenách v oblasti štatutárneho auditu na Slovensku. Dopady týchto zmien na audit v praxi. Súčasné zmeny v požiadavkách na výkon štatutárneho auditu účtovnej závierky podľa medzinárodných štandardov finančného výkazníctva (IFRS).