Manažérstvo zberu odpadov - Stričík, Michal, 1969-
Pokračovanie z predchádzajúceho čísla. Rozbor dvoch možností zneškodnenia odpadu, a to buď progresívnou metódou spaľovania alebo najrozšírenejšou metódou skládkovania.