Dátová veda a jej dôležitosť v ekonomickom vzdelávaní - Páleš, Michal, 1984-
Dátová veda ako jedna z najrýchlejšie sa rozvíjajúcich oblastí 21. storočia. Vysvetlenie pojmov data Scicence a big data. Význam výučby dátovej vedy v ekonomických vedách.