Podnikateľské prostredie v kontexte vplyvu na zamestnanosť - Rievajová, Eva
Konkurencieschopnosť a podpora inovácií. Meranie kvality podnikateľského prostredia. Hodnotenie podnikateľského prostredia na Slovensku. Vplyvy podnikateľského prostredia na zamestnanosť.