Špecifiká vývoja zahraničného obchodu SR - Brinčíková, Zuzana, 1979-
Zameranie na vývoj a faktory ovplyvňujúce zahraničný obchod Slovenskej republiky od 90. rokov 20. storočia, fázy po rozdelení ČSFR, cez integráciu Slovenskej republiky do Európskej únie a fungovanie v podmienkach eurozóny. Opis zmien, ktoré nastali v komoditnej a teritoriálnej orientácii vývozu a dovozu SR.