Eko-efektívnosť: Rastie Európa zelenšie? - Nežinský, Eduard, 1972-
Vymedzenie pojmu eko-efektívnosť. Možnosť kvantifikácie daného pojmu a jeho využitie na účely analýzy. Modelovanie eko-efektívnosti európskych krajín.